Actueel Alle banen zijn geopend

Padelles

Padelles

LOCATIE

Onze club

Aantal

Max. 8

Leeftijd

Van 8 tot 65+

Dagen

Ma- Do

Padelles volgen bij Tennisclub Eerbeek

Padel is een snelgroeiende sport die de afgelopen jaren veel populariteit heeft gewonnen, en de Tennisclub Eerbeek is de perfecte plek om padellessen te volgen. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, de club biedt lessen voor spelers van alle niveaus, zowel voor jeugd als voor volwassenen.

Padel is een combinatie van tennis en squash, en wordt gespeeld op een rechthoekig veld omringd door muren. Het spel is snel en intens, en vereist behendigheid, uithoudingsvermogen en strategisch inzicht. Maar maak je geen zorgen als je nog nooit eerder padel hebt gespeeld, de professionele trainers van de Tennisclub Eerbeek staan klaar om je de basisprincipes te leren en je spel te verbeteren.

Padel les voor jeugd en volwassenen

Voor jeugdspelers biedt de Tennisclub Eerbeek een speciaal padelprogramma aan dat gericht is op het ontwikkelen van vaardigheden op een leuke en interactieve manier. De lessen zijn niet alleen bedoeld om technische vaardigheden te verbeteren, maar ook om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Door samen te werken met andere spelers en de trainer, leren de kinderen teamwork, communicatie en leiderschap.

 

Maar ook volwassenen kunnen bij de Tennisclub Eerbeek terecht voor padellessen op elk niveau. De trainers bieden persoonlijke aandacht en feedback om je spel te verbeteren en je te helpen groeien als speler. Bovendien is padel een geweldige manier om fit te blijven en te werken aan je fysieke en mentale gezondheid.

 

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor padellessen bij de Tennisclub Eerbeek en ontdek hoe leuk en uitdagend deze sport kan zijn. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, er is altijd ruimte om te groeien en nieuwe vaardigheden te leren. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor Padelles!

Informatie lesaanbod

Je naam(Vereist)
ik heb interesse in: