Actueel Alle banen zijn geopend

Zeer geslaagd 50+ tennistoernooi op maandag 27 maart 2023 in Eerbeek

De Wintercompetitie Dorpen 2022/2023 is op maandag 27 maart afgesloten met een gezellig eindtoernooi. Enkele kortstondige regen- en sneeuwbuien mochten de pret echter niet drukken.

 

De Wintercompetitie Dorpen (damesdubbel en herendubbel) start altijd in september en eindigt in maart van het jaar daarop. Aan de Wintercompetitie Dorpen werd in het inmiddels afgesloten seizoen 2022/2023 meegedaan door tennisteams uit Eerbeek, Brummen, Loenen. Dieren, Klarenbeek en Beekbergen. In totaal  9 dames- en 12 herenteams. De organisatiecommissie wil volgend jaar nog meer dorpen in de omgeving benaderen om mee te doen aan deze gezellige competitie.

 

Voor het afsluitende toernooi hadden zich 28 dames en 58 heren opgegeven. De deelnemers speelden 4 partijen van 25 minuten met een wisselende partner en met zoveel mogelijk mix-teams. Er werd een finale gespeeld tussen de hoogste individueel behaalde scores. Nanda Wubben van Fysiotherapie Eerbeek Loenen en Beekbergen zorgde belangeloos voor de warming-up, wat zeer enthousiast werd ontvangen. Om 10:20 werd gestart met de eerste ochtend partijen, daarnaast kon men in de speelpauzes meedoen aan het ballenspel op de minibaan, georganiseerd door Hans Ruegenbrink en Gerrit Jansen.

 

Aan het einde van de dag werd overgegaan tot het officiële deel: uitreiken van attenties, waarvoor Bloemenspecialist Adriaan Blom uit Loenen, evenals vorig jaar, 8 bossen bloemen beschikbaar had gesteld. Ook werden de bekers/prijzen uitgereikt aan alle winnaars:

 

  • Kampioen Wintercompetitie Dorpen bij de dames het team van Eerbeek 4;
  • Kampioen Wintercompetitie Dorpen bij de heren het team van Dieren 3;
  • Winnaar van de Play-offs bij de dames Brummen 2;
  • Winnaars van de finale van het afsluitend toernooi Ineke de Goede met Sam van Binsbergen;
  • Winnaars van het Ballenspelspel op de minibaan: Sandra van Hardeveld en Wim Zaaijer.

 

Na dit alles was er nog een gezellige nazit met de nodige hapjes en drankjes. Ook al roerde maart zijn staart kunnen we toch terug kijken op een zeer geslaagde dag. Volgend seizoen (2023/2024) wordt de Wintercompetitie Dorpen voor de 25e keer georganiseerd, een jubileum jaar dus. Als organisatiecommissie willen we hier iets bijzonders van maken.