Tennisclub Eerbeek

Sponsoravond 2019

De PR & sponsorcommissie houdt jaarlijks een sponsoravond voor haar sponsoren, doel van deze avond is elkaar ontmoeten en de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de vereniging. Elke sponsor had teams aangemeld die op deze avond tennisten en sportief streden om de wisselbekers. In totaal waren er 36 teams en 86 spelers. Ook sponsoren die niet in de gelegenheid waren om te komen tennissen waren aanwezig als toeschouwers.

Paul Beumer, lid van de PR & Sponsorcommissie opende de avond met een welkomstwoord. Daarna werden de wedstrijden fanatiek gespeeld en er waren mooie tennis partijen te zien. De inwendige mens werd niet vergeten, alle aanwezigen hebben genoten van een buffet, verzorgd door restaurant De Heideroos uit Eerbeek.

Aan het eind van de avond werden 2 finales gespeeld. Winnaar van de verliezerspoule is geworden Autobedrijf Wim Mulder ( 2e plaats voor Adriaan Blom Bloemenspecialist), winnaar van de winnaarspoule is geworden Gert-Jan Scholten Makelaardij ( 2e plaats voor Unico Finance).
De winnaars ontvingen een prachtige houten wisselbeker die gemaakt zijn door Hans Ruegebrink.

Bekijk de foto's via de volgende link (na inloggen)

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Honingraat 15
6961 PH Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws Laatste nieuws Sponsoravond 2019