Actueel Alle banen zijn geopend

Baan huren

Bij TCE is het mogelijk om overdag, tot 18.00 uur, een baan te huren. Daar waar er nog speelruimte door de leden wordt vrijgelaten kunnen mensen die geen lid zijn van onze vereniging een tennisbaan huren. De tijdvakken na 18:00 uur zijn voorbehouden aan leden.

 

Huurders dienen zelf voor tennisrackets en ballen te zorgen.

 

U kunt een baan huren in blokken van 1 uur voor € 20 via de onderstaande link (na het invullen van de persoonsgegevens kunnen de kosten voor de huur van de baan gelijk worden voldaan. Degene die de baan heeft gereserveerd ontvangt een bevestiging van de boeking)

Introducees via KNLTB Clubapp

 

Wil je af en toe eens spelen met een vriend of familielid die geen lid is van de vereniging? Via de Clubapp is het mogelijk een baan af te hangen met een introducé.

 

Afhangen gaat op dezelfde manier als met een mede-lid. Je kiest binnen de Clubapp een dag en tijd en klikt deze aan. Vervolgens wordt gevraagd met wie je gaat spelen. Je kunt hier een of meerdere medeclubleden selecteren maar kiezen voor introducé toevoegen. Je rekent in de app af via ideal. De kosten voor een introducé zijn € 5,—

 

Zowel mensen die een baan huren als introducees dienen zich aan de regels te houden zoals die gelden binnen TC Eerbeek.

 

Let op: Als tennisvereniging hebben we bepaalde normen, waarden en gedragsregels waarvan wij verwachten dat leden ze herkennen en naleven.